Föld (F): Itt vagyok, miben segíthetek?

Múzsa (M): Mit gondolsz, élnek itt még olyan emberek, akiknek tudok segíteni?

F: OH, Drága, a lehető legjobbkor csekkolsz be.  Rengetegen célt vesztettek, irányt tévesztettek,  motiválatlanok. Ők ezt úgy hívják: életközépi válság, kiégés. Te hogyan küldöd őket másik pályára?

M: Elővettem a régen jól beváltat, ami szerintem most is működhet, csak egy 1.1.-es verzióban: Inspirálok és érintek.

F: Ez izgi. Bővebben?

M: Azt csinálom, amit most szeretek: beszélgetek, gyakran csendben is vagyok, masszírozok.

F: Rendben. De ezt mások is tudják. Te miben vagy más?

M: Megmutatom, hogy ők miben különlegesek. Ha épp megállt a szekér, átülhetünk egy autóba. Ha nincs kapcsolat, se magukkal, se a másikkal, akkor az érintések segítségével megmutatom, hogy lehet másképp lenni.

F: Üdv a fedélzeten! Te is nagyon kellesz MOST ide. Megnéztem a honlapod. Látom, hogy mi a te szupererőd.

M: Igen, empata és energiaközvetítő vagyok, és ezeket a képességeimet használom a munkámban. is. Tavaly megpróbálkoztam az írással, született belőle egy önismereti könyv ikertesó témában.

F: Mit is csinálsz pontosan? Tudod ezt hívják úgy, hogy mik a szolgáltatásaid.

M: Igen, még szokom az itteni nyelvezetet. Csinálok személyes konzultációkat offline/online is. És a másik kedvenceim a masszázsok. Mindegyik energiakezelés és intuitíve csinálom.

F: Várj csak, most látom, hogy egy izgalmas online tanfolyammal is berobbantál március idusán.

M: A téma tabudöntögető, tudom. Itt Magyarországon is van ennek az elfogadásával még teendő. Ez pedig a Lingam (hímvessző) masszázsa.

F: Huu, ez tényleg paradigma romboló lehet!

M: Tisztában vagyok vele. Viszont az lelkesít, hogy magamnál és az eddigi klienseimnél is látom, hogy dőlnek le hitrendszerek, transzgenerációsan cipelt viselkedési minták, és ez felszabadító.  Ezért alkottam meg most ezt az online tananyagot, ami könnyedén elsajátítható, és a honlapomon keresztül megvásárolható.

F: Milyen a fogadtatás?

M: Nehéz a téma, sokakban ott van az ellenállás, kell idő ehhez is, hogy az emberek ezzel is el kezdjenek megbarátkozni, megismerni.  A vízióm ebben, hogy a féltékenykedés, irigység helyett ráébredhetünk, hogy lehet ezt is másképp csinálni.

F: Hát akkor JÓ REGGELT! Üdv a Földön!