Rólam

Szeretem az Életet, és az Élet is szeret!

Szeretettel köszöntelek, Sipos Ágota vagyok, most éppen Múzsának neveztem el magam, de ez is csak egy címke, és mi emberek szeretjük a címkéket. Van egy vízióm egy olyan világról, ahol az emberek szeretetben, egymást tisztelve, együttműködve, szabadon, őszintén, a természettel harmóniában, jóllétben élnek. Tudom, hogy erre mind képesek vagyunk! A küldetésem, hogy a tudásommal, képességeimmel, eszközeimmel segítselek, inspiráljalak arra, hogy fedezd fel a saját IGAZ életed, és ezáltal együtt teremtsünk egy IGAZán boldog világot!

Motiváció
Inspiráció
Boldogság
Elégedettség
Növekedés

Segíthetek?

Hitvallásom

Hiszem:

 • Hogy a Földre nem szenvedni, hanem BOLDOGulni születtem!
 • Hogy az Életet nem túlélni, hanem megtapasztalni
  érkeztem ide!
 • Hogy ÉLET a MOSTban van!
 • Hogy ÉN DÖNTÖK!
 • Hogy mindig van választásom!
 • Hogy az érzéseimért,tetteimért 100%-ban én vagyok a felelős!
 • Hogy én teremtem a valóságomat!
  Hiszek:
 • A TELJESSÉGben!
 • A SZERETETben!
 • Az emberi JÓSÁGban!
 • Az őszinte, IGAZ emberi kapcsolatokban!
 • Magamban!
 • Benned!

 

Történetem:

Eddigi életemben voltak mélységek és magasságok, éltem azt az életet, amit kislányként elképzeltem magamnak: egy jó férj, gyerekek, egy szép otthon, jólfizető állás, élünk békében és nyugalomban, míg meg nem halunk. A listámon sok mindent kipipálhattam, de egy idő után kezdtem igazán érezni, hogy valami nem stimmel. Csak úgy zajlott minden velem, körülöttem, panaszkodni nem volt okom, de valahol mélyen nem voltam boldog, elégedett. Aztán a válásom, egy krónikus betegség, majd a szüleim halála voltak azok a történések, amik „kikényszerítették” a döntést: vagy maradok ebben a mély, lehúzó állapotban és akár bele is halhatok, vagy az életet választom, és teszek magamért, megkeresem, ki is vagyok valójában. Kíváncsi lettem, hogy a tragédiák után mi jöhet, mert reménykedtem, hogy ahogy eddig is a Jóisten a tenyerén hordott, ezután is így lesz, és JÓ jöhet. És ez az önismereti utazás most is tart, ennek egyik gyümölcse az, hogy rátaláltam a szívem útjára, a küldetésemre, hogy segíteni, inspirálni szeretnélek. A szellemi gyermekem ez a weboldal, ahol ismerkedhetsz velem és azzal, hogy miben segíthetlek.
Hálás vagyok mindenkiért, és minden történésért az eddigi életemben, hisz általuk vagyok, aki vagyok.

Tudom, hogy az a tudás, tapasztalat, képességek, amit az elmúlt években magamévá tettem, és ami folyamatosan nyílik meg bennem, az segíthet téged is abban, hogy meglásd magadban azt a gyönyörűséges gyémántot, ami mindőnkben ott van, csak észre kell venni, fel kell emelni és egy kicsit leporolni, kifényesíteni.
Hidd el, érdemes!
Szeretettel kívánok neked egy varázslatos önismereti utazást!

Média megjelenések:

VIVA NATURA TV (2024):  Elveszett ikertestvér szindróma, perinatális gyász feldolgozása

Szabadföld (2023): Meghallgat, társalog, inspirál és elkísér

Veszprém Vármegyei Hírportál (2022): Hogyan segíthet egy modernkori társalkodónő a magány leküzdésében?

Bátor Újrakezdők (otvenentul.hu) (2020): A bátor, a merész és a vakmerő

VeszprémTV (2022): A modern társalkodónő

Sipos Ágota, a Veszprém Televízió korábbi hírolvasója igyekszik segíteni azoknak, akik elakadtak, vagy megtorpantak magánéleti problémáik miatt. Amolyan modern társalkodónőként próbál életvezetési tanácsokat adni az őt megkeresőknek. Az eddigi tapasztalatairól kérdezi őt az adás szerkesztő-műsorvezetője.

Mit szeretek még csinálni?

“Légy Te a Remény, légy te az  Ok, akiért hinni érdemes abban, hogy a világ jó!”

(Bagdi Bella)