EMPATA MÚZSAKÉNT A MEGÚJULÓ ÉLETEDÉRT!

Hiszem, hogy emberként nem csak a személyiségünk vagyunk.

Spirituális lényekként születünk ide tapasztalni, mert ez egy buli hely az Univerzumban.

Mindannyiunk már a születésekor rendelkezik tehetségekkel, képességekkel, akár olyanokkal is, amik a jelen világunkban még nem ismertek.

És vagyunk olyanok, akik úttörőként vállaljuk fel ezt a küldetést, vállalva ennek minden szépségét és nehézségét is.

 

Gyermekként sokunknak megadatik, hogy már abban a korban elkezdjük bontogatni a szárnyainkat. Szerencsések azok, akik olyan elfogadó, szerető közegben nőnek fel, aki felfedezi és támogatja erősségeiket, így felnőve azt csinálhatják, azzal foglalkozhatnak folyamatosan, amit igazán szeretnek, amit a magukénak érezhetnek, ezáltal megtapasztalva életük teljességét.

Legtöbbünk gyermekként már felfedezi ezt a szupererőt (talentumot), használgatja azt, de mivel nagyrészt nem egy számunkra biztonságos, elfogadó, támogató környezetben cseperedünk fel, ezért szépen elaltatjuk, elfedjük azt, feledésbe merül a szocializációnk során.

 

Ezt ahhoz tudom leginkább hasonlítani, amikor egyszer csak feleszmélünk arra, hogy igazából nem is szeretjük azt, amit eddig, hosszú éveken keresztül akár csináltunk:

 • Mert a szüleink, nevelőink szerették volna, hogy legyünk mi is tanárok, könyvelők, ügyvédek, tudat alatt a szüleink elvárásainak megfelelve éltük az életünket.
 • Vagy éppen nem hittük el magunkról, hogy képesek vagyunk tanulni, fejlődni, ezért aztán nem is mentünk továbbtanulni, ezért aztán olyan munkát végzünk, amiről elhisszük, hogy csak ennyire vagyunk képesek.
 • Vagy talán elhisszük, hogy ez a fránya politika, a rendszer, az oktatás, bármi vagy bárki (még talán Isten is) a külvilágban nem engedi, hogy kibontakozhassunk, nekünk csak ennyi jár, ennyi jutott.

Húúúú, annyi mindennel lebeszéljük magunkat arról, hogy végre felfedezzük azt, ki, mi is vagyunk valójában, milyen talentum-aink vannak igazán!

 

NEM SZÜRKÉNEK SZÜLETTÉL,

nem hagyom, hogy elvigyen a tél!

Halott Pénz - Amikor feladnád c. daluk szövegrészlete ( Fotó: FB HalottPénzOfficial)

Mi lehet a kihívásunk?

 

A gyermekkorból hozott jókislányság, jókisfiúság (vagy éppen rosszaság) mélyen be tudja fészkelni magát a hitrendszerünkbe, az ennek az énképnek való folyamatos megfelelés rettentő fárasztó tud lenni, és közben meg elfelejtjük élni a saját életünket.

Tapasztalatom szerint onnan tudhatjuk, hogy nem vagyunk a számunkra igaz úton, mondjuk így: a helyes vágányon, amikor érkeznek a kemény szembesítések: karrier – vagy alkotói válság, magánéleti-párkapcsolati válság, egészségügyi problémák.

Eleinte elhisszük, hogy ügyesen megoldottuk, vagy éppen nem törődünk vele, majd megoldódik valahogy. (Hát, nem! :). Akkor válhat a dolog gyanússá, amikor újra, és újra felbukkannak hasonló helyzetek, csak pepitában.

Ha most a fenti sorok olvasása után hirtelen görcsbe rándult a gyomrod, netán összeszorult a torkod, vagy éppen most tervezed dühösen bezárni az oldalamat, mert hogy mekkora baromságnak tartod az egészet!

Ez is rendben van, tedd ezt, de jó, ha tudod, hogy valamit már ezen sorok olvasása közben érzel, gondolsz, ami baromi sz@r érzés, a gondolatot is utálod, és el akarod azt kerülni. Hogy újra érezd.

És ez is OK.

Mit szólnál hozzá, ha

 • az, amit eddig csináltál, az nem is a tiéd volt, és csinálhatnál helyette valami mást, amit meg igazán szeretsz?
 • az, amit most csinálsz, és imádod, de valami miatt elakadtál, azt csinálhatnád másképp, csak most még nem látod, hogyan?
 • a talentum mindig is ott volt benned, csak eddig még nem mertél őszintén rálátni erre?

 

 

Múzsa vagyok, aki:

inspirál

új nézőpontokat mutat

elavult hitrendszerekre ébreszt rá

segít felfedezni a talentum-odat

“Beszélgetéseim Ágotával inspirálóak és megnyugtatóak. Pozitív és nyugodt személye megmutatkozik a beszélgetések minőségében. Új és érdekes perspektívákat láttat meg. Van időm elmélkedni a válaszaimon, és nem csupán reflexből válaszolni valamit, ami “odaillő”.

Sekélyességtől és sallangoktól mentes stílusa teszi a beszélgetések tartalmát minőségivé.”

Hajni (London)

Egy érdekes dimenzióba repítettél nagy fájdalmam, sikertelenség érzetem közepette. A második találkozásunknál már kezdtem testi, lelki boldogságom újra átérezni, bátorságot önteni magamba, az élet pozitív oldalát elfogadni, megtalálni. Tudom, hogy formáljam a jövőmet, hogy fordítsak figyelmet a negatív és pozitív gondolataimra. Minden egyes találkozásunk egy új élmény, egy magasabb szint érzelmeimben, sok mindent tisztábban kezdtem látni, megszűntek a nehezteléseim, rosszallásaim, bűntudatom, kapcsolatot teremtek magam körül, és szeretettel vagyok mások felé.

Péter (Budapest)

Nem dolgozom azokkal:

 • akik csak sztorizgatni szeretnének
 • akik nem vállalják a felelősséget azért, hogy abban a k@kikupacban, amiben most vannak, azt maguk hozták létre (nem Isten, nem a Sors, nem a kormány, és végképp nem a szülők, a párok…:)
 • akik szerint az önismeret, a személyiségfejlődés csak bullshit

Akikkel viszont szívesen dolgozom:

 • akik felismerték, hogy saját maguknak köszönhetően vannak abban a sz@rkupacban, amiben vannak
 • nem fogja más helyettük ellapátolni azt
 • meg is akarják fogni azt a lapátot

 

 

Miért válassz múzsádnak?

 • Felismertem a saját szuperképességeimet és használom azt a mindennapi életemben, így a munkám során is.
 • Több mint 2 évtizede foglalkozom önismerettel, megéltem egészségügyi, kapcsolati, karrier-válságokat, az ott leszűrteket tapasztalatként adom tovább a hozzám fordulóknak.
 • Sokáig azt hittem, hogy mivel hibás vagyok, rossz vagyok, valami elromlott bennem, vagyis meg kell szerelnem magam. Éveken át képeztem magam, olvastam, jártam tanítókhoz, gyógyítókhoz. Nagy részük segített, egy pontig, rengeteg felismerés jött ezek által, a tudatom tágul, és folyamatosan mindent is megkérdőjelezek.
 • Egyre többet használom az intuíciómat, ilyenkor nem elméből jönnek a válaszok, megoldások, hanem a Forrásból, a Belső Mesteremtől.
 • Eszköztáram: egyéni konzultáció; 3/5 alkalmas FOLYAMAT, amiben intuitíven alkalmazok energiakezelést, csendterápiát, érintésterápiát.

 

 

A saját sztorim röviden:

Kislányként érzékeltem energiákat, mindenfélét, kedveset és félelmeteset is. Ezek leginkább fény formájában jelentek meg, főleg éjszaka vagy a reggeli ébredés környékén. Amikor erről megpróbáltam beszélni anyukámmal, megpróbáltam leírni, mit láttam, éreztem, nem tudott vele igazán mit kezdeni, próbált megnyugtatni, hogy csak képzelődöm, fantáziálok, felejtsem el. Így is lett, egy idő után elfelejtettem.

Egy időre.:)

 

A pandémia éve hozta meg nekem a felébredést, amikor el kezdtem felfedezni az energiák világát, hogy képes vagyok érzékelni azt, a sajátomat és másokét. Hogy az a tér vagyok, amiben az emberek gyógyulhatnak, ha azt választják.

Empata is vagyok, képes vagyok a velem kapcsolatba lépőt érezni, kaméleonként szinte bebújni a bőre alá, pár mondatos beszélgetésünk után már látom a működési dinamikáját. Rájöttem arra is, hogy az emberek szerettek, szeretnek velem lenni, elkezdik magukat jobban érezni, feltöltődnek ebben a jelenlétben. Ráadásul nekem sokáig volt egy olyan meggyőződésem, hogy én csak akkor tudom jól érezni magam, ha először mindenki más a környezetemben is jól van, ezért mindent is megtettem azért, hogy ez így legyen. És ezt hosszú évtizedeken keresztül műveltem is, ami kimerítő, hiszen adok, csak adok, és nem töltődöm vissza, magamra, a saját igényeimre meg nem figyelek. Még a vágyaimat is elnyomtam, nem is tudtam, hogy lehetnek ilyenek.

Őszinte leszek, egy ideig ijesztőnek is tartottam, hogy tejóég, mikre vagyok képes. Nem mertem sokáig felvállalni önmagam a külvilágnak, mert mit fognak hozzá szólni, mi van, ha bénázni fogok, és meglátják ezt mások.

Az önbizalmam, a magabiztosságom megerősítésében a mai napig is együtt dolgozom mentorral, aki segít a személyiségem vakfoltjaira rálátnom, a korábbi szenvedéstörténetem helyett az örömteli életre fókuszálnom.

Mennyibe kerül?

Konzultáció formájában, online/offline is: 15 000 Ft/alkalom (60 perc)

Szívesen dolgozom folyamatban, erről és egyedi kérések felmerülése esetén is tudunk egyeztetni.

Ahhoz, hogy eldöntsük, tudunk-e együtt menni ebben, mindenképpen egy telefonos vagy videókamerás, 20 perces, ingyenes beszélgetést fel szoktam ajánlani.

Vannak múzsa wellness csomagjaim is, amikről részletesebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Időpontot az alábbi elérhetőségeimen tudsz kérni:

KÉRLEK, HOGY ELŐTTE OLVASD EL A VÁLASZTOTT SZOLGÁLTATÁSOM RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓJÁT ITT AZ OLDALAKON, HOGY MÁR LEGYEN ELŐZETESEN TISZTÁNLÁTÁSOD ARRA, MIT IS CSINÁLOK.

Telefon: +36-20-958-5318 vagy Hívj most! Ha nem veszem fel, kérlek küldj sms-t, és visszahívlak.

Privát vagy hívásazonosító nélküli számot nem veszek fel.

E-mail: eletszeretlek@gmail.com

Ha emailben írsz, kérlek pár mondatot írj magadról, arról, hogy miért szeretnél hozzám eljönni.

Köszönöm!

Youtube videóim a témában:

 Has life over the past years brought you challenges within your relationships?

🤔 Do you struggle with loneliness at times?

🤔 Do you feel discouraged to go the cinema or theatre on your own?

🤔Do you turn down invitations to social events because you might have to go on your own?

🤔 Do you miss sharing your views, opinions about a book, a recent article or TV show for example?

🤔 Did your friends or family move abroad?

🤔 Do you find making friends an effort that exhausts you?

 

If you are nodding your head as you are reading along, you are not alone. I, like you have been through these and more over the past decades. Having worked in HR for over a decade and chosen a path of self-discovery lasting for more than 20 years gave me strength, inspiration to create a duenna service for you.

 

I offer, personalised duenna service.

What does this mean – for example see the list below:

👉 Accompanying you to an event

👉 Attending a concert or theatre performance

👉 Choosing a new outfit

👉 Choosing a book to read – and even reading for you!

👉 Relaxing in silence or having meaningful conversation

👉 Connecting online via a chosen media platform (if you are based abroad or are travelling a lot for work)

 

For an inspiring conversation about my service feel free to get in touch and we will take it from there. This is a paid service – fees and charges to be discussed.

Service base fee: 15 000 HUF/hour

 

CONNECTION IS VALUE!

“Agota is communicative, well talkative, emphatic, with feeling, ready to serve, personal, discreet, persistent.”

Zoran (Slovenia)

A kapcsolat érték!