Elveszett ikertesóm árnyékában

Lelki útinaplóm

 

Írtam egy könyvet, nem hétköznapit.

Olyan téma, amit az átlagos emberi gondolkodás szintjén nem lehet felfogni.

Arról, hogy nem voltam egyedül anyukánk méhében.

Volt egy ikertesóm, Anna, aki aztán úgy döntött, hogy nem tart velem a földi létbe, és ott maradtam egyedül… végtelenül magányosan.

Hogy honnan tudom?

Nincs rá bizonyíték, de tudom, hogy megtörtént.

Az én igazságom.

Ami lehet másé is.

Ezért döntöttem úgy, hogy ami történt velem, közzéteszem könyv formájában, hogy akár te is fedezd fel, érezd, hogy nem vagy egyedül!

Mi volt a szándékom ezzel a könyvvel?

 • Elsősorban, hogy kiírjam magamból, hiszen segít a felszabadulásomban.
 • Egyes statisztikák szerint a várandósságok 15-20 %-a eredetileg ikerterhességnek indul, de aztán a másik, vagy többi iker nem születik meg, és titok fedi, hogy mi történt odabent a méhben.
 • Akik az önismeret útján járnak, azok tudják, hogy mennyi módszer, technika segít a múltban történt traumák feldolgozásában, akár transzgenerációsan is. Viszont a méhen belül megélt traumák, mivel sokszor nincs jele, nem volt rá bizonyíték, nem tudnak az érintettek róla, ezért ezek rejtetten, feldolgozatlanul maradnak ott a tragédiát túléltben. Mintegy megmagyarázhatatlan szenvedésként, rányomva ennek súlyát egész életére, még úgyis, hogy annyi mindent megpróbált kideríteni a szenvedéseinek okaként, de mégsem történik meg a vágyott változás.
 • Ez a könyv most segíthet az emlékezésben és a feldolgozásban.
 • Egy lelki útinapló az ismeretlen ismerősbe.

Milyen változást hozhat az életedbe az útinapló elolvasása?

 • Egyre tudatosabb lehetsz a saját életedre, a saját jeleidre, felismerheted az ismétlődéseket a viselkedési mintáidban.
 • Észre fogod venni, amikor más életét kezded el élni.
 • Más cipője helyett a sajátodat választhatod.
 • Tudhatod, hogy nem vagy egyedül, nem vagy őrült, bár néha nagyon azt érezheted, hogy kezd elmenni a józan eszed, hogy csak képzelődsz.
 • Kereshetsz, kérhetsz a gyógyuláshoz segítséget (nem, nem vagy beteg, csak az egyensúlyodból billentél éppen ki) egy másik ember személyében.
 • Egyre felszabadultabban élheted az életed, a családod, a közvetlen és a tágabb környezeted is érezni fogja ezt a változást, a szeretetteljes kapcsolódást, szárnyalást is.
 • És mindig tehetsz magadért, nem számít a korod, nemed, élhetsz hosszú, minden jóban gazdag életet.

Hogyan épül fel a könyv?

Mikre találhatsz válaszokat benne?

 • Írok arról, hogy találtam rá elveszett ikremre, milyen további felfedezéseim, megéléseim voltak, összegyűjtöttem az elveszett ikerre utaló általános jellemzők egy csokrát, és hozzátettem azt, amit én tapasztaltam meg a saját életemben.
 • Írok azokról a „tünetekről”, amelyek az elveszett ikrek túlélőinél jellemzők lehetnek, ennek nehézségeiről is, és arról, hogy miként tudtam ezeket előnyömre változtatni.
 • Illetve a könyv végén adok néhány tippet, hogy szerintem mi segíthet, ha ebben a témában el szeretnél mélyülni.

Itt vagyok, hogy ezen gondolatok és érzések megosztásával segítsek neked is megélni és feldolgozni a saját batyudat, és hogy emlékeztesselek!

Fejezet

Jelzőtábla

Oldal

A könyv egyszerre olvasmányos, gondolatébresztő, gyakorlatias is, te is hozzáteheted a saját gondolataidat, érzéseidet. Bármikor lerakhatod, néha nem is árt eltávolodni a témától. Bármikor előveheted, hogy az adott témában egy kicsit jobban elmélyülj. A könyv segít önmagadra ébredni, transzformál, ha elkötelezetten végigolvasod, belemerülsz, a végére jutva ajándék vár. Ezzel a könyvvel ezt is felfedezheted.

A szerzőről

1968. május 13-án születtem Magyarországra, a Balaton keleti csücskébe, Balatonfűzfőre. Szüleim elváltak, már nem élnek. Egy három évvel fiatalabb öcsém van, aki szintén május 13-án született(!). Voltam házas, lettem elvált, nem született gyermekem. 30 év egy multinacionális vállalatnál, szép karrierív, nem is panaszkodom, remek helyem volt, ideális környezet  a fejlődésre. Két diploma, rengeteg tanfolyam, önismereti képzések, tanítók, mesterek az életem csillagpontjain. A pandémia adta a lendületet, hogy eljöjjek a multitól, és azóta a saját vállalkozásomat virágoztatom.

A címke, amit most használok, a társalkodónő, szerintem egyedi. Beszélgetek, inspirálok, múzsa is vagyok, és ami most nagy kedvencem, azok a masszázsaim. Ezekben vagyok egyre otthonosabb, a gyógyító érintésekben, az energiák világában, a szavak nélküliségben. Hiszek a CSEND erejében, és ezt szeretném minél több embernek megmutatni.

Sipos Ágota

Megrendelés

Elveszett ikertesóm árnyékában

Kartonborítású könyv

Azoknak ajánlom, akik szeretik a frissen nyomtatott könyv illatát, és szívesen tennék a polcukra, miután elolvasták.

(Foxpost szállítja ki automatába/házhoz.)

Fizetni átutalással vagy utánvétellel tudsz.

E-könyv (PDF)

Azoknak ajánlom, akik szívesebben olvasnak a tabletjükön vagy a számítógépükön.

(Fizetés után az e-mailben érkező linkre kattintva letölthető.)

Fizetni átutalással tudsz.

Elveszett ikertesóm árnyékában

Lelki útinapló

Ha őszintén rá mersz nézni a múltadra, a jelenedben békét találsz! Ez a könyv most segíthet az emlékezésben és a feldolgozásban.