Masszázsaim

Számomra a pandémia egyik ajándéka volt az energiakezelések világának felfedezése, a masszázsaimat akkor kezdtem el csinálni.
Az egyik specialitásom a Lingam masszázs, a hímvessző masszázsa. Egyre több férfi jön el hozzám, hogy felfedezhesse, miként tudja saját szexuális teremtő erejét újként megélni, a szokásos működést lecserélni egy friss, teremtő, inspiráló, intim élményre.
És nem csak férfiaknak adom át ezt a tudást, hanem nőtársaimnak is szeretném megmutatni, hogyan lehet és érdemes másként érinteni a férfit, ami egy magasabb minőségű, mélyebb intimitást, megújulást is hozhat a párkapcsolatban.
Vállalom, hogy tabudöntögető vagyok!
Mi NEM a Lingam masszázsom:
 • nem a 10 perces gyönyörről, az ösztönerő megéléséről szól
 • nem „farokhuzogatás”
 • nincs benne szexuális aktus, közösülés, testnedvek cseréje

 

Mi IGEN a Lingam masszázsom:
 • az eddigi, hagyományosan megélt szexuális erő helyett, mellett  a spiritualitás is felfedezhető  benne
 • helye van az orgazmusnak is, de újfajta orgazmikus tapasztalásoknak is
 • lágy, simogató, lassú érintések által avatódik be a test, és a hímvessző egy eddig elfeledett szexuális energia, teremtőerő megélésébe

 

Hogy hogyan végzem a masszázst, arról lejjebb görgetve olvashatsz többet.

 FONTOS!

A masszázsok nem helyettesítik az  orvosi kezelést.

Orvosi kezelés mellett csak saját felelősségedre jelentkezz be.

Amennyiben pszichés problémákkal küzdesz, kérlek keress fel szakembert, aki ebben segít neked.

Ha pszichiátriai kezelés alatt állsz, nem tudlak fogadni.

A masszázsaim a SZERETET, az intimitás újfajta, eddig elfeledett megéléséhez adnak lehetőséget, visszaterelnek téged őszinte önmagadhoz, ha megengeded!

 

A masszázs általános jellemzői:

 • oldja a belső feszültséget, az állandó stresszt
 • segít ellazulni, hogy aztán a test újra erőre kaphasson
 • harmonizálja a szervezet belső működését
 • pozitívan hathat az izmokra, az idegrendszerre, a hormonháztartásra, az immunrendszerre is
 • minden ember más, így mindenkinél más hatást válthat ki
 • a test megkönnyebbül, és ez hat a belső, lelki folyamatokra is: jöhetnek új ötletek, hosszan húzódó döntésekre kerülhet végre pont
 • van, aki aktívabb lesz, van, aki pedig azt veszi észre, hogy jól esik lelassulnia, és ez teljesen rendben van!

 

Szeretek adni, és ezt most a masszázsaimmal is megtehetem.

Jelenleg két masszázzsal várlak szeretettel: LINGAM és az ÉletSzeretlek.

Mire számíthatsz a Lingam masszázs alatt?

 

 • a testet, annak erogén zónáit is magában foglaló, simogató, lágy érintésekkel indítom a masszázst, hogy a tested teljesen befogadóvá váljon a Lingam érintésére. Nem sietünk. Ezzel a felhangoltsággal megyek tovább a Lingam (hímvessző) masszázsára, ami által a szexuális energia ébredhet a testedben. Így folytatom az érzéki masszázst a  hímvesszőn, herezacskón, a gáti részen, és a medencét is bekapcsolom a folyamatba.
 • nincs cél, inkább az utat élvezd, a megélést, a jelenlétet, a saját tested újként való felfedezését
 • a masszázs során a befogadó vagy, a befelé figyelést, az elcsendesedést ajánlom. Ha ezt megengeded magadnak, megtapasztalhatod a teremtő erőd másfajta kivirágzását
 • a masszázs hatására oldódhat stressz, változhat a saját magadhoz és a környezetedhez való hozzáállásod, belső erődet fedezheted fel, új képességre, elfeledett készségeidre láthatsz rá, javulhat a szexuális életed is
 • nagyjából 1-1,5 órával számolj kérlek (ebben benne van egy ráhangolódó, és egy lezáró beszélgetés. Maga a masszázs kb. 60 perc, aminek nagyjából a felét teszi ki a lingam érintése)
 • ár: 50.000,-Ft

EXCLUZÍV LINGAM MASSZÁZS A PÁRODNAK – én megmutatom, te pedig csinálod a párodon

 • átélhetitek a masszázs intimitását, bensőségességét úgy, hogy én egy finom jelenléttel kísérlek benneteket
 • nem beszélünk, csak az érintések vannak
 • mutatom a mozdulatokat, te pedig folytatod azt a társad lingam-ján
 • új élményt hozó rituálé lehet ez mindkettőtök számára
 • felfrissülést, eddig ismeretlen szexuális energiákat mozgathat meg bennetek, javulhat a kapcsolatotok minősége is
 • ha tanulni szeretnéd a masszázst, arról is tudunk beszélni, és kedvezményt is adok annak árából

A masszázs +ráhangolódó beszélgetés időtartama: 2 óra

Helyszíne: Hétholdház (Budapest, II. kerület Lövőház utca 24., Félemelet 1.)

 A masszázs ára:  65.000,- Ft (2 fő részére)

 

 

 

 

Az érintésed mesteri volt, és a nyugodt, megértő jelenlétednek köszönhetően sikerült teljesen elengednem és élvezni minden pillanatot. Az empátiád és figyelmed lehetővé tették számomra, hogy teljes mértékben megnyíljak, és megtapasztaljam a testi és lelki harmóniát, amit kerestem.

Nem csak a masszázs technikai hozzáértésed tűnt ki, hanem az is, hogy biztonságos környezetet teremtettél, ahol teljes mértékben engedhettem magamnak a relaxációt és a feloldódást.

Attila Budapestről

 

Nagyon köszönöm a mai masszázst. Soha nem éltem át ilyet. Nagyon megnyugtató volt, felemelő és szeretetteljes. Fantasztikus élmény, életem egyik legjobb élménye intimitás terén…annyira feloldotta bennem a stresszt és a szorongást…

 

Gábor Budapestről

 

Amíg nem próbáltam ki a lingam masszázst Ágotával, nem tudtam, miért rajonganak annyira a sorstársaim, aztán az első alkalmak után én is megéreztem, hogy a szokásosan megélt, akárhányfajta szexualitáson túl van valami másfajta, lassabb, és ezáltal mélyebb érzékiség is. Közhelyes, hogy hosszabb párkapcsolat után dolgozni kell a harmónia, az érdeklődés és az izgalom fenntartásán, és az is, hogy változatosság gyönyörködtet. HA NEM MÁSSAL SZERETNÉD KIPRÓBÁLNI UGYANAZT, HANEM UGYANAZZAL VALAMI MÁST, akkor jó befektetés lehet a jövőbe a lingam masszázs kipróbálása a férfi részéről, a megtanulása pedig a nő részéről. 

Erik Szekszárdról

 

 

EGYÜTT A FOLYAMATBAN!

Élményeitek alapján tudom, hogy nyitottak vagytok új utazásokra, különösen, amikor ez az út a belső világotok felfedezésére vezet. Ezúttal egy különleges meghívást szeretnék átnyújtani: fedezzük fel együtt a férfi energiákat egy teljesen új megközelítésben.

Ezt a lehetőséget azok számára hívtam életre, akik legalább egyszer már jártak nálam.

Miért válaszd a folyamatot?

A változás nem egyik napról a másikra történik. Ezért hoztam létre a 3 és 5 alkalmas csomagjaimat, amelyeket úgy terveztem, hogy lépésről lépésre, együtt haladhassunk előre ezen az úton. A folyamat során nem csak az aktuális állapotból indulunk ki, hanem közösen dolgozunk a változásokon, az alkalmak közötti időszakban is, feladatok, gyakorlatok és önreflexió által. A következetesség és az elköteleződés kulcsfontosságú elemei a sikernek; csak így érhetjük el azt a mély, tartós változást, amire vágysz.

Miért éppen a férfi energiák felfedezése?

Sokan közületek kerestétek a módját, hogy újra kapcsolódjatok saját erőtökhöz, vitalitásotokhoz. A férfi energiák újrafelfedezése nem csupán fizikai, hanem érzelmi és spirituális újrakalibrálás is. A program során fokozatosan megnyílhatunk ezeknek az energiáknak a befogadására, megértésére és pozitív irányba való terelésére.

Mit nyújt  a folyamat?

 • Jelen állapot: Hol tartasz most? Ez a kiindulópont.
 • Feladatok és gyakorlatok: Az alkalmak közötti időszakban is támogatásra találsz.
 • Önreflexió: Megismerheted saját reakcióidat, érzéseidet és gondolataidat.
 • Következetesség: A változás nem történik meg egyik napról a másikra. Kitartásra van szükség.
 • Elköteleződés: A folyamat iránti elköteleződés nélkülözhetetlen.
 • Belső-külső változások folyamatos figyelése: Figyeljük meg, hogyan reagál testünk és lelkünk.
 • Reakciók: Az észlelt változásokra való reagálás lehetősége.

Hívlak, hogy lépjünk együtt velem ezen az izgalmas úton, ahol a változás nem csak ígéret, hanem valóság. Jelentkezz be most, és kezdjük el együtt ezt a különleges utazást.

Csomagárak:

Jelenleg egy lingam masszázsom ára: 50 000 Ft/ 90 perc

3 alkalom: (120 perc, masszázs és beszélgetés)  120 000 Ft +egy ingyenes bevezető vagy visszatekintő konzultáció (20 perc telefonon)

5 alkalom (120 perc, masszázs és beszélgetés): 200 000 Ft + egy ingyenes bevezető és visszatekintő konzultáció (20 perc telefonon)

 

A folyamat végén sem hagylak magadra, kérdés esetén találunk rá gyors és hatékony megoldást, hogy tovább tudj lendülni

az adott, nehéznek ítélt helyzetedből.

 

FIZETÉS:

Előreutalásos számla alapján ( a számlán m.n.s. felnőtt oktatás fog szerepelni), vagy az első alkalommal a választott csomag ára készpénzben fizetendő.

Egy érdekes dimenzióba repítettél nagy fájdalmam, sikertelenség érzetem közepette. A második találkozásunknál már kezdtem testi, lelki boldogságom újra átérezni, bátorságot önteni magamba, az élet pozitív oldalát elfogadni, megtalálni.

Érintéseid tudatosították bennem, hogy formáljam a jövőmet, figyelmet fordítsak a negatív és pozitív gondolataimra. Minden egyes találkozásunk egy új élmény, egy magasabb szint érzelmeimben, sok mindent tisztábban kezdtem látni, megszűntek a nehezteléseim, rosszallásaim, bűntudatom, kapcsolatot teremtek magam körül, és szeretettel vagyok mások felé, mind ezt az érzékeny kezeidtől, beszélgetésünk végtelen rátapintásaitól sikerült magamban rendezni.

Úgy érzem, az életem ettől az érintéstől nem áll meg, nem akad el többé, a nehézséget bátran viselem, ez a pillanat, amit Veled töltöttem, új kezdet számomra, bízom magamban, feltöltődtem érintéseidtől, békében, harmóniában élek magammal azóta is.

 

 

Péter Budapestről

Az ÉletSzeretlek masszázs:

 

 • energetikai kezelés, amit illóolajos masszázzsal kombinálok: életerő (Kundalíni) energia közvetítésében vagyok a csatorna, ez az intelligens energia pedig tudja a dolgát, a testben oda áramlik, ahol kiegyenlítődésre van igény
 • intuitív masszázs: nincs előre meghatározott koreográfia, a belső hangomra hangolódva végzem, a kezeim ott vannak, ahol éppen akkor lenniük kell
 • a masszázs során nem alkalmazok gyúrást, nyomkodást, inkább a lágy érintés váltakozik az erősebb, simogató mozdulatokkal
 • a masszázs elején mindig hagyok időt arra, hogy a vendég megérkezzen lélekben is, illetve a végén is van egy kis levezető, tapasztalat megosztó beszélgetés
 • a masszázsra én is mindig ráhangolódom, előkészítem a szobát a vendég fogadására, megteremtem azokat a kellemes, kényelmes körülményeket, amik mind vizuálisan, mind komfortérzetben még hozzáadhatnak a találkozásunkhoz

 

Csodás érzés, amikor érzem a vendégen, hogy a testének kezdeti feszültsége oldódik, és bele tud lazulni a folyamatba.

 

 

Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek Ágota, megnyugtató, elringató, ellazító, energizáló kezeit, érintését. Bennem ami legjobban megmaradt érzés, a – ne hagyd abba, vagy hogy ezt bármeddig tudnám élvezni. Most is bennem van még az az érzés. És ha egy jót szeretnél beszélgetni, egy régi barátnőddel, aki olyan mintha ismerne ezer éve, akkor keresd szintén Ágotát, a legjobb helyen leszel. Nekem sem régi barátnőm Ágota, mégis olyan volt vele a beszélgetésünk, őszinte, szabad és nyitott.

Kati (Veszprém)

ÉletSzeretlek masszázsról

 

Mire számíthatsz még az ÉletSzeretlek masszázs alatt?

 

 • ezt főként illóolajos masszázsként végzem, de ha nem szeretsz mások előtt vetkőzni, akkor ruhában is maradhatsz
 • akiknek nehézséget okoz az, hogy mások megérintsék őket, és ez akár a párkapcsolataikra is kihat, gondjuk van a mély intimitással, azoknak ezt a kezelést ajánlanám
 • Még ha úgy érzed a végén, hogy semmi különöset sem éreztél, akkor is viszed magaddal haza azt, amire itt, és most vágyott tested, lelked
 • nagyjából 1-1,5 óra
 • ár: 40.000,-Ft

 

Amikor Ágotánál voltam, rendkívüli élményben volt részem. Roppant kedvesen fogadott, mindent megtett hogy otthonosan, fesztelenül érezhessem magam. A kezei, ujjai csodálatosak, masszíroznak és simogatnak is egyben, melegséget sugároznak, akárcsak Ágó egész személyisége. Csodálatosan ellazultam a kezelés alatt és feltöltődve, megújulva távoztam, feldobott hangulatban. 

Iza (Balatonfüred)

ÉletSzeretlek masszázsról

Hol végzem a kezeléseket?

Budapesten (a Mammut Bevásárlóközponttól pár perc sétára, a Hétholdházban).

 

Hogyan tudsz bejelentkezni?

Időpontot az alábbi elérhetőségeimen tudsz kérni:

KÉRLEK, HOGY ELŐTTE OLVASD EL A VÁLASZTOTT SZOLGÁLTATÁSOM RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓJÁT ITT AZ OLDALAKON, HOGY MÁR LEGYEN ELŐZETESEN TISZTÁNLÁTÁSOD ARRA, MIT IS CSINÁLOK.

Telefon: +36-20-958-5318 vagy Hívj most! Ha nem veszem fel, kérlek küldj sms-t, és visszahívlak.

E-mail: eletszeretlek@gmail.com

Ha emailben írsz, kérlek pár mondatot írj magadról, arról, hogy miért szeretnél hozzám eljönni.

Köszönöm!

Ebben a videóban beszélek a masszázsokról:

Ebben a videóban a Gyakran Feltett Kérdésekre válaszolok:

A Youtube videó alatti szöveges részben megtalálod a kérdéseket, és az időkódot is, így nem szükséges mindent végignézned.

A tested beszél hozzád, csak vedd észre!