Amikor eldöntöttem, hogy jóllét mentorként folytatom tovább, először abban gondolkodtam, hogy egyéni találkozások, konzultációk formájában indítom el, azaz ezeken az alkalmakon, személyesen – vagy most, az online térben – te és én vagyunk jelen, együtt haladunk a megoldások felé. Ennek erőssége, hogy a rendelkezésre álló időnkben csak rád, a te témádra tudunk fókuszálni, hatékonyan. Aztán, ahogy múltak a hetek, egyre jobban érett bennem a gondolat, hogy ezt a mentorációt szeretném elvinni olyan vállalkozásoknak, közösségeknek is, akik nyitottak a változásra, szeretnének fejlődni a humán erőforrásaik tekintetében.

Életünk aktív időszakában időnk átlagosan minimum egyötödét töltjük munkában, egy év során. És akkor még nem is vettem figyelembe, ha valaki napi 10-12 órát vagy netán többet, sőt, hétvégén is dolgozik. Nemzetközi kutatások szerint ez az arány elérheti akár a negyven százalékot is. Ez rengeteg!!! És ez csak a munka,  emellett ott van a család, egyéb kötelezettségeink, hobbink, és minden más, amit szeretnénk beépíteni a mindennapjainkba. Időnk 20-40 %-át a munkánkkal, munkában töltjük, egyedül vagy közösségben végezve azt. Nem mindegy, hogy abban a napi  8-10-12 órában hogy érezzük magunkat! Ez csak rajtunk múlik. Rajtunk egyéni szinten, rajtunk vezetőként! 

2020. márciusa óta nagyot fordult a világ, semmi sem biztos, és minden változik. Veszélyben vannak munkahelyek, iparágak, a válság még ki tudja, milyen formában és ideig gyűrűzik tovább. Most van itt az ideje az egyéni felelősségvállalásnak, a közösségben való gondolkodásnak, és ha képesek vagyunk újra és újra megtalálni belső és külső erőforrásainkat, tudunk célokat kitűzni, együtt tudunk működni, mint egy igazi csapat, akkor az is megtörténhet, hogy ez a kihívás még erősebbé tesz bennünket és a közösséget is, ahová tartozunk! De, ha még meg sem próbáljuk?!

Ebben szeretném a segítségemet ajánlani, hogy bármennyi is az az idő, amit most munkában töltessz el, egyénileg vagy csapatban dolgozva, az töltődjön meg igazi örömmel, megelégedettséggel, lelkesedéssel, sikerekkel, és ezeket az élményeket, tapasztalatokat, az ezek megéléséből születő érzéseket tovább tudd vinni az életed más területeire is. Tudom, hogy ez mind a mikro, mind a makro környezeted számára is csak hasznos lesz!

A célom, hogy tudásommal, eszközeimmel a vállalkozásod, közösséged új szintre emelésében segítselek!

MIBEN SEGÍTHETEK?