Hát végre itt van!!!! Az egyik csodálatos szellemi gyermekem, a weboldalam. Külön boldogságos, hogy mindezt a kedvenc hónapom első napján újságolhatom el. Tavaly, pontosan ezen a napon, egy négynapos csend elvonulást kezdtem el (emlékszem, azon a hétvégén volt Anyák napja is 😊), amely mély, felszabadító tapasztalásokat adott, és a születésem napja is erre a hónapra esik. Elkezdtem másként érzékelni, figyelni  a világot és magamat, ráébredtem arra, hogy mit szeretnék igazán, döntöttem, hogy merre induljak el, arra, amerre a szívem mutatja. Ez egy varázslatos utazás a számomra, 30 év pénzügyi területen végzett főállású munka  után a saját vállalkozásomban mentorként, segítőként folytatom tovább, közben tapasztalok, tanulok magamról, a világról, és ezt örömmel osztom meg veled, kíváncsi vagyok, te hogy éled meg. Nézz körül kérlek az oldalamon, hátha tudok neked segíteni. Szeretnék jelen lenni blog bejegyzésekkel, hogy ezzel is inspiráljalak, új gondolatokat ébresszek benned. Fogadd olyan nagy szeretettel az eletszeretlek.hu-t, mint amilyen szeretettel készült!!!

A következő 12 nap során hozok újabb blogbejegyzéseket, olvashatsz egy kicsit másképp arról, mit is csinálok, ki vagyok, mik a számomra fontos értékek most az életemben. Május 13-án, a születésnapomon pedig készülök egy meglepetéssel, alig várom, hogy bejelenthessem!! Addig is tarts velem, figyeld a posztjaimat.  

Szeretném elmondani, mennyire hálás vagyok azoknak a nagyszerű szakembereknek, akikkel együtt dolgozhattam a honlapom elkészítése során: köszönöm Mónikának (#Monadesign) a logómat, Attilának (#Attó) a honlap szerkesztést, Zsúnak (#Lanazsu) a portréfotókat, Zitának a sminket, Biusnak a frizurát. És magamnak, hogy vagyok, itt és most.