Jóllét mentorként abban segítelek, hogy jól érezd magad a bőrödben! Találkozunk, meghallgatlak, lehet, hogy kérdezek, de lehet, hogy csak benne maradunk a csendben, és még az is lehet, hogy csak fogom a kezed. Egy ilyen találkozásban annyi minden és bármi benne van, szavak és csend, sírás és nevetés. Az történik, aminek történnie kell,……ilyen egyszerű, végtelenül egyszerű!

A szándékom, hogy a benned felmerülő kérdésekre megtaláld magadban a válaszokat, hogy láss megoldási lehetőségeket a problémáidra, hogy felismerd magadban, hogy igen, lehet és érdemes másképp! Hogy felszítsam benned a tüzet, hogy vágyd és szeresd a változást, cselekedj, adj bele mindent, amit csak tudsz, és közben élvezd az életed, amit te teremtessz, senki más! És ahogy te változol, válsz igazi önmagaddá, úgy fogja ezt a környezeted is észre venni, értékelni, egyre több vágyott eredmény érkezik az életedbe, és te magad is lehetsz mások számára inspiráló!

Kapcsolat trénerként mutatok neked egy olyan varázslatos világot, ami ott volt mindig is az „orrod előtt”, de nem vetted észre. Segítek, hogy ráláss egy kicsit másképp önmagadra, a testedre, meghalld, hogy beszél hozzád, üzen neked. A tested egy gyönyörűséges alkotás, amelyért hálás lehetsz, rajta keresztül tapasztalod meg a világot, a legfontosabb, hogy egészségben élhess! Ha nincs egészség az életedben, akkor nincs egyensúly, harmónia sem, ami aztán kihat minden életterületedre. Így többek között a társas kapcsolataidra is, gond lehet a párkapcsolatodban, nem jó vagy kevés a szex, nem találod a hangot a családoddal, barátokkal, konfliktusok nyomasztják a mindennapjaidat a munkád során. A stressz csak egyre jobban halmozódik fel benned, tünetet produkál, és ez már a segélykiáltása, hogy, hahó, itt vagyok, kérlek, foglalkozz velem! Segítek, hogy visszatalálj hozzá, szeretettel, elfogadással, megértéssel!

Nagy öröm számomra, hogy a mentális mellett a fizikai szintű változásokban is tudlak kísérni energetikai kezeléseimmel. Nagy kedvencem, amit Szeretet Szeretlek-nek neveztem el, ebben Kundalíni (életerő) energiával dolgozom, és a test energetikai központjainak harmonizálása történik. Olyan, mintha masszázs lenne, de közben mégsem. annál több, azt kapod, amire éppen akkor, ott szükséged van. A Fájdalom kezelés alkalmával kifejezetten a fennálló tünetre fókuszálunk, a tested gyógyítja önmagát, én a csatorna vagyok, akin keresztül érkezik hozzád az univerzális energia, ami intelligensen eljut a testedben oda, ahol a legjobban szüksége van rá. Imádom ezeket a kezeléseket végezni, mert olyan jó látni, tudni azt, hogy a test csodálatosan reagál! Szereti, ha szeretik!

Jólét helyett jóllét!