Üdvözöllek! Sipos Ágota vagyok!

 

Modernkori társalkodónőként a régi korok különleges hivatását frissítettem fel a XXI. század igényeinek megfelelően.

Beszélgetéseimmel, masszázsaimmal segítem a hozzám fordulókat a tudatosságuk ébredésében.

Itt vagyok, hogy folyamatosan emlékeztesselek arra, aki, ami vagy!

Mivel segítelek téged?

 

Nekem a pandémia éve egy új képességem felfedezését hozta ajándékba, mégpedig az energiakezelést. Ezt most két, intuitív masszázs formájában közvetítem, az egyik kifejezetten férfiaknak szól.

 

Egy luxus arckezelés, három az egyben szolgáltatással, és magas minőségű alapanyagokkal, Egy olyan protokollt állítottam össze, amely megújítja, fiatalítja, regenerálja, energetizálja a legjobban szem előtt lévő testrészedet.

 

Valódi, értelmes, szellemes társalgás vagy csak az értő csend. Megértés, vagy éppen más vélemény, új nézőpont, inspiráció. Nem csak otthon, a négy fal között, hanem találkozhatunk egy kávézóban, elkísérhetlek egy ruhavásárlásra, egy társasági eseményre is.

Ezeket mondják rólam

“Beszélgetéseim Ágotával inspirálóak és megnyugtatóak. Pozitív és nyugodt személye megmutatkozik a beszélgetések minőségében. Új és érdekes perspektívákat láttat meg. Van időm elmélkedni a válaszaimon, és nem csupán reflexből válaszolni valamit, ami “odaillő”.

Sekélyességtől és sallangoktól mentes stílusa teszi a beszélgetések tartalmát minőségivé.”

Hajni (London)

Társalkodásról

“Amikor Ágotánál voltam, rendkívüli élményben volt részem. Roppant kedvesen fogadott, mindent megtett hogy otthonosan, fesztelenül érezhessem magam. A kezei, ujjai csodálatosak, masszíroznak és simogatnak is egyben, melegséget sugároznak, akárcsak Ágó egész személyisége. Csodálatosan ellazultam a kezelés alatt és feltöltődve, megújulva távoztam, feldobott hangulatban.”

Iza (Balatonfüred)

ÉletSzeretlek masszázsról

Kapcsolat

Időpontot az alábbi elérhetőségeimen tudsz kérni:

KÉRLEK, HOGY ELŐTTE OLVASD EL A VÁLASZTOTT SZOLGÁLTATÁSOM RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓJÁT ITT AZ OLDALAKON, HOGY MÁR LEGYEN ELŐZETESEN TISZTÁNLÁTÁSOD ARRA, MIT IS CSINÁLOK.

Telefon: +36-20-958-5318 vagy Hívj most! Ha nem veszem fel, kérlek küldj sms-t, és visszahívlak.

E-mail: eletszeretlek@gmail.com

Ha emailben írsz, kérlek pár mondatot írj magadról, arról, hogy miért szeretnél hozzám eljönni.

Köszönöm!

Fejezet

Jelzőtábla

Oldal

A könyv egyszerre olvasmányos, gondolatébresztő, gyakorlatias is, te is hozzáteheted a saját gondolataidat, érzéseidet. Bármikor lerakhatod, néha nem is árt eltávolodni a témától. Bármikor előveheted, hogy az adott témában egy kicsit jobban elmélyülj. A könyv segít önmagadra ébredni, transzformál, ha elkötelezetten végigolvasod, belemerülsz, a végére jutva ajándék vár. Ezzel a könyvvel ezt is felfedezheted.