Energetikai kezeléseim

Szeretet-Szeretlek kezelés

Az egyik különleges kezelésemet Szeretet-Szeretlek kezelésnek neveztem el, mégpedig azért, mert –tapasztalataim szerint –a tiszta, feltétel nélküli szeretet megéléséről szól. Így voltam ezzel én is még 2020. elején, egy csodálatos segítőtől, Diától (@divine mission)kapott kezelés után, és azóta több vendégem is hasonlóan fogalmaz. Mi is maga a Szeretet-Szeretlek kezelés? Ez egy illóolajos kezelés, amelynek során a test gyógyító életerő energiáját (Kundalini) ébresztjük fel, többek között a test energia központjainak aktiválása, harmonizálása történik lágy, simogató mozdulatokkal. Nincs meghatározott koreográfia, intuitív módon végzem, hagyom, hogy az ösztöneim vigyék a kezeimet oda, ahol éppen lenniük kell. Ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma kezelés sem. A végén mindig hagyok időt arra, hogy kölcsönösen meg tudjuk osztani egymással az élményeket, érzéseket, tapasztalásokat, minden egyes alkalom felemelő, egyedi és megismételhetetlen! A szívem csordultig tele van hálával, amikor arra gondolok, hogy képességeimmel segíthetem a hozzám fordulókat!

Ár: 30.000,- Ft/90 perc ( 60 perc ebből a masszázs)

 

 

 

 

Tiszteletteljes odaadással adtál magadból megfoghatatlan erőt. Megtiszteltél az információval, amit éreztél. Miközben minden különleges erőddel engem figyeltél. Olyan pillanatnak tűnt a nálad eltöltött idő!

Zita

Én úgy éreztem, hogy jó hatással volt rám. Éreztem, hogy a lábaim elkezdtek erősödni, és én hiszek abban, hogy ez segített nekem nem csak erőnlétben, de mentálisan is. A kezelések után nagyon jól éreztem magamat, azt gondolom hogy ez csak akkor működik, ha hiszünk benne. Ugye, nekem nem ez volt az első kezelés, hanem már mástól is kaptam és biztos, hogy még igénybe fogom venni.Szerintem ez egy kitűnő dolog, amit érdemes kipróbálni. Még egyszer nagyon szépen köszönöm!

Polgár Tibor

A kezelés végén még egy kis ideig csak feküdtem, nehéz szavakkal leírni, de tényleg csodálatos érzés. Helyére kerülnek az érzelmek és azt éreztem, hogy teljesen feltöltődtem.

Ágotának csodás keze van  és a kezelés előtt, kezelés után is nagyon jót beszélgettünk.

Duna Kata, Sejtmentő

 Fájdalom kezelés

Szívemnek ez is nagyon kedves, mert először magamon tapasztalhattam meg, hogy mennyire csodálatosan működik!!! Aztán később már másokon is kipróbálhattam, és a visszajelzések csak még jobban megerősítettek abban, hogy a testünk fantasztikusan intelligens alkotás. Tudja, mi jó neki, és mi nem. És ezt jelzi is felénk, különböző formában, csak észre kellene vennünk, figyelnünk rá. Hiszem, hogy a fájdalom már egy segélykiáltás, egy vészjelzés, hogy ÉBRESZTŐ…dolog van… itt sürgősen változtatni kell, mert nem jó az irány! A Fájdalom szervíz egy lehetőség is arra, hogy kezdj el barátkozni a testeddel, vedd észre, hogy kommunikál veled. A kezelés alatt én a biztonságos, segítő, szeretettel teli teret adom, a csatorna vagyok, az univerzális energia pedig már alig várja, hogy megérkezzen és áramoljon a testedben oda, ahol dolga van! A tested gyógyítja önmagát, te gyógyítod magad! Hálás vagyok, hogy ebben a folyamatban segíthetlek és közreműködhetek!

Ár: 20.000,-Ft/óra (feltáró beszélgetés és kezelés)

 

A tested beszél hozzád, csak vedd észre!